Pro maminky, které chtějí udělat maximum pro rozvoj svého dítěte od prvních okamžiků. Vycházíme z METODY PES ®: pohyb, emoce a smyly. Jde o jemné cvičení zaměřené na protažení a aktivaci fascií (obaly kolem svalů v hlubokých vrstvách): Rolfjoga, Rolfpilates, bodové metody na židli a cvičení podle vývoje miminka v prvním roce života včetně závěrečné relaxace s prvky muzikoterapie.

Vycházím z propojenosti celého těla i mysli a především z vědomého propojení maminek s miminky v bříšku. Nabízím inspirace na příjemné prožití období očekávání příchodu miminka na svět, vnímání jeho jemnohmotné existence a souvislostí s uvolněním maminky pro fyzické a psychické prospívání miminka.

Cvičíme podle Metody PES ®: pohyb, emoce a smysly. Přes jemný pohyb se maminkám se uleví od bolesti zad, zlepší se tok lymfy, zmírní se pocity napětí. Benefity jsou patrné pro vývoj miminek. Pohybem maminky získává miminko blahodárnou masáž. Pokud se zklidní emoce maminky, hormony štěstí pozitivně ovlivňují miminko, které tak zažívá pocity bezpečí. Bezpečí je přitom základem pro zdravý vývoj každého. Cvičení přispívá ke zlepšení smyslové vnímání miminek, stimuluje rovnovážné ústrojí, což má mimo jiné význam pro pozdější učení a soustředění. Dostatečný prostor bude pro sdílení, aromaterapii a muzikoterapii (tibetské mísy, shanti zvonky, kalimba).

ZJARO 2023

VÝUKA SE OTEVŘE PŘI DOSTATEČNÉM POŠTU ŽEN

Kdy: čtvrtek

V čase 10h150 -11:15hod.

Cena permanentky: 2 040,-Kč / 12. lekcí (možno čerpat příspěvek zdravotní pojišťovny)

Cena jednotlivé lekce: 190- Kč (pouze pokud je na kurzu místo a po domluvě s lektorkou)

Kurz vede: Petra Laméa Poláková

S sebou: pohodlné oblečení (cvičí se bez bot), ručník pod sebe na podložku, pití – potvrzení od lékaře

Info. a rezervace: Petra Laméa Poláková, e-mail:polakovapet77@gmail.com, tel: 777 329 606

Více informací o aktivitách: www.petrapolakova.cz 

Videa: https://www.petrapolakova.cz/o-mne/#nato%C4%8Dila%20jsem